1/5

Palo Alto_ camo

palo alto, california

2016

Lifestyle transitions inspired the reconfiguration of this long suburban home. The desired outcome separating the home into two distinct structures;  returning the original Victorian house to its original condition at the street, while adding a camouflaged cottage at the far back of the long narrow lot

 

Conceived as a hidden retreat, the back house is bound in wire mesh supporting green growth on all four exterior walls. This became provisional for final sign-off from the local planning department. The new structure, thoughtfully situated, is imagined to be nearly invisible within the confinement of neighboring structures and mature trees

 

Eric Reeder

Studio Director

with BLUE TRUCK STUDIO

© 2018 ERa 

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon