1/6

MISSION RESIDENCE

san francisco, ca.

2016

A private San Francisco residence was completely transformed. The connecting stair from 2nd to 3rd floors is highly important to the owners as a visible yet, seamless component in the space. Our challenge was to create an object of both visibility and subtlety in an open living area 

The stair is supported by 1/2” laser cut steel stinger plates that are pinned at the top and bottom of the frame chassis. The steel frame is wrapped in custom wood, matching the floors throughout the residence. The stair appears weightless, an extrusion of form, suspended from pristine white walls. A 3/4" glass wall provides visibility as well as barrier 

 

Eric Reeder

Studio Director

with BLUE TRUCK STUDIO

© 2018 ERa 

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon